OXYboost

Zonder zuurstof geen leven: verfris je huid met zuurstofverjonging."

Zuurstofbehandeling

Is jouw huid toe aan een behoorlijke opfrisbeurt? Met een zuurstofbehandeling krijgt jouw huid een enorme oppepper en een prachtige glow. Ervaar het nu zelf!

“Het elixer des levens”

Zonder zuurstof is er geen enkel proces in ons lichaam mogelijk. Zuurstof is essentieel voor al het leven: zo ook voor onze huidcellen. Naarmate je ouder wordt, kan je huid minder goed zuurstof opnemen van binnenuit. Extra toevoer van zuurstof zorgt voor een direct verjongend en verfrissend effect van je huid.

Tijdens de zuurstofbehandelingen wordt zuivere, medicinale zuurstof toegediend met behulp van het gepatenteerde zuurstofdrukinjectiesysteem i.c.m. actieve ingrediënten. Dit levert direct resultaat op. Het stimuleert ons lichaamseigen collageen, waardoor je huid direct voller, egaler en gladder wordt.

Voordelen van een zuurstofbehandeling

Actieve werkstoffen dringen d.m.v. de zuurstofdrukinjectie binnen 1 minuut de basaalcellenlaag in

Stimuleert direct je huidfuncties

Stimuleert lichaamseigen collageen

Zorgt voor een vollere, gladdere en stralende huid

Vermindert pigmentvlekken en onzuiverheden

Revitaliseert je huid en geeft haar nieuwe energie

Hydrateert intensief, kalmeert en verfrist

Stimuleert het huideigen immuunsysteem

Welke onderdelen zijn er tijdens een zuurstofbehandeling?

Er wordt tijdens een zuurstofbehandeling met verschillende methodesgewerkt. Samen met onze huidexpert wordt er gekeken per behandelingwelke combinaties er gemaakt kunnen worden, zodat jouw huid een boostkrijgt die ze op dat moment nodig heeft.

OXYclear:
Intensief schoon en fris

Pure zuurstof, enzymen en ureum verwijderen vuil en verhoorningen van jehuid. Het zorgt voor een schone huid tot diep in je poriën.

OXYjet:
Injecteren zonder naalden

Afgestemd op individuele huidproblemen worden werkstoffen bestaande uit actieve ingrediënten en geconcentreerde zuurstof, met gepulseerde druk, pijnloos (want zonder naalden), diep in de huid “geschoten”. Het zo gecreëerde depot werkt in de diepte van je huid, die daardoor wordt opgevuld en snel resultaat zichtbaar is.

OXYtone:
Natuurlijk steverig is mooi

De OXY-tone behandeling werkt volgens het principe van polyrotatie. Hiermee wordt puur mechanisch, dus zonder stroom, je huid, je bindweefsel en je spieren behandeld met strakkere gezichtscontouren tengevolge. Tevens stimuleert het BIO RED LIGHT de collageen vorming en zorgt de toevoeging van pure zuurstof voor een boost van je huid.

CRYO:
Kou tegen een vermoeide huid

Hierbij wordt gewerkt met een combinatie van een tintelend frisse kou en een geconcentreerde zuurstof-werkstof. Deze combinatie voedt je huid. Je huid wordt hierbij afgekoeld van 34 graden naar ca. 10 graden .Dit zorgt voor strakkere gezichtscontouren en een rossige teint.

OXYspray:
Eerste hulp bij geïrriteerde huid

De OXYspray-behandeling versneld het genezingsproces . Medische pure geconcentreerde zuurstof werkt verkoelend, kalmeert de geïrriteerde huid en verzacht de rode huid.

OXYaroma:
Zuurstof maakt fit

Voel je je vaak vermoeid? Regelmatige zuurstofinhalatie zorgt ervoor dat de lichaamscellen meer energie krijgen. Dit versterkt je immuumsysteem en verhoogt jouw energielevel. Een echte boost voor lichaam en geest.

"Zuurstof ondersteunt het zelfherstellend vermogen van jouw huid"

Contact Informatie

Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

  •  Vosbergerweg 39, 8181JK Heerde
  • 06-57560549 
  • info@hvhv.nl
     

Openingstijden

Maandag

09:00 – 17:30

Dinsdag

 09:00 – 17:30

Woensdag

09:00 – 17:30

Donderdag

09:00 – 17.30

Vrijdag

09:00 – 18:00

Zaterdag

Alleen op afspraak