Craith Lab behandelingen

"Every skin has its own story”

Craith Lab - Clean Epigenetic Skin Care

Zoek je een huidbehandeling waarbij jouw huid direct een zichtbare glow krijgt? Dan is een Craith Lab behandeling echt iets voor jou! Je huid zal er direct stralend en fris uitzien.

De huidverbeterende behandelingen van Craith Lab zijn uniek en een ware traktatie voor je huid. Het merk Craith Lab heeft een unieke kijk op huidverzorging die perfect past in de visie van Heidy HuidVormule. Door hun grote kennis op het gebied van epigenetica ontwikkelden ze producten die je huid verbeteren, je huidbarrière versterken, beschermen en zorgen voor celregeneratie. Met als resultaat: een gezonde, stralende huid met aanzienlijk minder lijntjes en rimpels.

Verschillende leeftijden brengen verschillende problemen met zich mee, zoals: de puberteit of juist de menopauze. De huid heeft ook steeds meer te verduren doorstress, het milieu en de UV-straling van beeldschermen en door de zon. Daardoor verouderen we sneller en dat willen we niet! Speciaal hiervoor heeft Craith Lab drie lijnen ontwikkeld om oplossingen te bieden voor ieder huidtype, -probleem of -conditie én voor iedere leeftijd. Hierdoor kunnen we de behandeling altijd aanpassen op wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Tijdens deze huidverbeterende behandelingen wordt er altijd gewerkt met het Algae Hydration Mask, echt uniek in zijn soort! Het masker is altijd weer eenhoogtepunt van je behandeling. Het zorgt voor een optimale vochtbinding, voelt heerlijk fris aan op je huid en het zal je huid laten stralen.

Een stralende, gezonde en mooie huid

Craith Lab Blue Line

Craith Lab Blue Line is een unieke lijn. De lijn is speciaal ontwikkeld voor jongeren en volwassenen met een gevoelige of problematische huid. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. Onze huid wordt in evenwicht gehouden door het microbioom. Als het microbioom van de huid verstoord is, kan dit leiden tot puistjes, roodheid en een verhoogde gevoeligheid van de huid. Eerst wordt de oorzaak van de huidproblemen weggenomen, daarna wordt de huid weer sterk en stralend.

Craith Lab Black Line

“Easy products’ voor de volwassen huid De Black Line is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen vanaf ca. 25 jaar met een drukke levensstijl en die het belangrijk vinden om hun huid respectvol te behandelen. De Black Line verzorging lijkt eenvoudig maar is zeer effectief. Hoogwaardige, epigenetische ingrediënten en collagenen beschermen de huidtegen slechte milieu-invloeden en zorgen voor anti-aging die de huid van binnenuit verbetert en verjongt. Craith Lab® is in staat om deze effecten van omgevingsstress en de schadelijke gevolgen ervan weer in evenwicht te brengen​en te corrigeren. Voor dit doel is speciaal de op epigenetica gebaseerde EPI-Powershield3®-formule ontwikkeld.

Craith Lab Gold Line

De Gold Line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. De veeleisende vrouw, die haar huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vindt hier een overzichtelijk gamma met zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. De Gold Line producten bevatten de EpiTECH-Formule®. Unieke peptiden met een intelligente werking die de huidbeschermen, verjongen en een optimaal uiterlijk geven. Craith Lab® brengt de rijpere huid op natuurlijke wijze naar het hoogst haalbare niveau - een stralende huid, ongeacht leeftijd.

Are you ready to unlock the secret to strong and radiant skin?

Craith Lab behandelingen

Uit ervaring hebben wij geleerd dat klanten over het algemeen door de bomen het bos niet meer zien in een behandelaanbod. Daarom werken wij speciaal met een modulair systeem die onze huidexpert samen met u ter plekke samenstelt. Op deze manier krijgt uw huid precies wat het op dat moment nodig heeft en kunnen wij onze specialiteiten ook combineren waardoor een nog mooier resultaat behaald wordt.

Craith Lab  startmodule en boostmodules

De basis van een Craith Lab behandeling bestaat altijd uit reinigen, peeling /fruitzuren, collageen, algenmodelage en zuurstofspray. Dit noemen wij een startmodule, deze breiden we uit met een of meerdere boostmodules, bijvoorbeeld extra Craith Lab werkstoffen, een bindweefselmassage, de CraithLab Bionetic Bullet of een ELT Lichtsessie.

Craith Lab MFR retinol behandeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Contact Informatie

Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

  •  Vosbergerweg 39, 8181JK Heerde
  • 0578-695815 
  • info@hvhv.nl
     

Openingstijden

Maandag

09:00 – 17:30

Dinsdag

 09:00 – 17:30

Woensdag

09:00 – 17:30

Donderdag

09:00 – 20:00

Vrijdag

09:00 – 18:00

Zaterdag

09:00 – 13:00