Heidy HuidVormule is opgericht door Heidy van Velde en is een kleinschalig persoonlijk huidinstituut gelegen op het historische landgoed Vosbergen in Heerde.

Heidy HuidVormule staat voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Iedere cliënt start met een uitgebreide skin check en krijgt een geheel persoonlijk behandelplan. Elke huid is anders en dat vraagt om een specifieke aanpak qua behandelingen, skincare producten voor thuis en de samenstelling van de juiste supplementen.

Bij Heidy HuidVormule werken we met krachtige behandelingen die in de diepere huidlagen werken om maximale vertraging in huidveroudering te realiseren. Onze behandelingen en producten hebben allemaal als doel om de huid zelf aan het werk te zetten. Dit om celdeling en collageenaanmaak te boosten zodat de huid zichzelf effectief kan regenereren.

De eigenaresse Heidy van Velde heeft zelf 30 jaar ervaring als huidexpert. Heidy startte in 1992 haar eigen bedrijf en volgde sindsdien talloze opleidingen en trainingen, liep verschillende stages en ontwikkelde zich vooral ook door zelfstudie tot een specialist op het gebied van huidzorg en lifestyle. Met veel plezier en passie runt zij haar huidinstituut. Heidy’s absolute doel is huidverbetering ongeacht de leeftijd van de klant. Om dat te bereiken verwacht ze maximale inzet van haar klanten. Naast haar eigen kennis verbreden zorgt ze ervoor dat haar team ook goed is opgeleid. Het team wordt namelijk onder haar leiding dagelijks geïnspireerd om zichzelf te blijven ontwikkelen. Klanten kunnen er dus van uitgaan dat het team optimale kennis bevat van de nieuwste innovaties op het gebied van huidverjongende en huidverbeterende behandelingen.