Wij doen onze uiterste best om alle producten naar jouw tevredenheid te leveren. Toch kan er iets fout gaan. 

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen buiten onze schuld om is beschadigd.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hvhv.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

LET OP! Een retourzending dient eerst gemeld te worden zodat wij aanvullende instructies mbt de retourzending kunnen verstrekken en daarnaast op de hoogte zijn dat we een zending kunnen verwachten.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Ook zal de verzender zelf de retour kosten betalen.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.