Eerste afspraak met Observ

De eerste stap naar jouw ideale huid!

Je eerste afspraak met een Observ huidanalyse

Iedere huid is uniek! Een huidplan op maat is dan ook erg belangrijk. Tijdens jouw eersteafspraak bij HeidyHuidVormule bespreken we samen jouw wensen en bekijken we je huidnauwkeurig. Dit met behulp van de Observ.

Met de Observ kunnen wij goed in kaart brengen in welke conditie jouw huid zich bevindt enaan de hand van deze foto’s en jouw wensen een passend huidplan maken. De Observ is eenuniek en geavanceerd huidanalyse apparaat, waarmee we tot in de detail in jouw dieperehuidlagen kunnen kijken. Zo worden al jouw huidkenmerken haarscherp in beeld gebracht.

De foto's geven een analyse van:

Jouw huidstructuur

Talgproductie

Volume Verlies

Couperose

Huiddoorbloeding

Grove poriën

Zonbeschadigingen

Met deze informatie gaan we voor jou een persoonlijk huidplan maken met een product- en behandeladvies op maat. Deze krijg je toegestuurd in een mooi, overzichtelijk rapport. Om het maximale uit jouw behandelingen te halen, is het van belang de geadviseerde producten thuis te gaan gebruiken. Een goed huidverzorgingsritueel thuis is van groot belang voor duurzame huidverbetering.

Wil je je eerste afspraak combineren met een behandeling? Plan dan een Meet & Treat in en verwen jezelf met één van onze huidverbeterende behandelingen.

Belangrijk om te weten:
Wanneer je komt voor je eerste afspraak met een Observ huidanalyse, is het belangrijk voorafje huid te hebben gereinigd en te komen zonder dagcrème, SPF en make-up.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? Plan dan snel jouw eerste afspraak in en zet die eerste stap naar jouw ideale huid.

Contact Informatie

Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

  •  Vosbergerweg 39, 8181JK Heerde
  • 06-57560549 
  • info@hvhv.nl
     

Openingstijden

Maandag

09:00 – 17:30

Dinsdag

 09:00 – 17:30

Woensdag

09:00 – 17:30

Donderdag

09:00 – 17.30

Vrijdag

09:00 – 18:00

Zaterdag

Alleen op afspraak