Herbal Peeling

"The great skin reset"

Wat is herbal peeling?

De (Strong) Herbal Peeling is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten als blaaswier en witte spongilla en hebben een krachtige werking op de fibroblasten van de huid. Hierdoor ontstaat een milde ontstekingsreactie, die celvernieuwing stimuleert zodat de huidkwaliteit zal verbeteren. De Herbal Peeling is breed inzetbaar.

Voor wie is de herbal peeling geschikt?

Geschikt voor alle huidtypes vanaf 25 jaar Beginnende huidveroudering (fijne lijntjes) Verouderde huid (rimpels en huidverslapping) Acne, grove poriën, vette en onzuivere huid Acne littekens, striae Dunne, droge of doffe huid Grauwe huid, rokershuid HyperpigmentatieHuid met roodheden.

Hoe ziet de huid eruit na de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt de huid intensief geactiveerd. Hierdoor kan de huid rood worden doordat de doorbloeding wordt verhoogd. Ook kan het na de behandeling branderig, prikkelend en tintelend aanvoelen, dit is volkomen normaal. Ook als je de huid na de behandeling aanraakt kun je dit voelen. Na een paar dagen kan de huid lichtjes gaan schilferen.

Resultaat

De huid wordt gladder en strakker, zie het als een verjongingskuur

De doorbloeding wordtgeoptimaliseerd

De onrustige huid wordt gekalmeerd

De wondgenezing wordt gestimuleerd

De huid wordt intens gehydrateerd

De aanmaak van collageen elastine en hyaluronzuur wordt verhoogd

Ouderdoms- en pigmentvlekken worden minder zichtbaar of verdwijnen helemaal

De diepte van rimpels wordt verminderd

De talgproductie wordt genormaliseerd

De Herbal Peeling kan als losse behandeling worden geboekt, maar in een kuur is hij het meest effectief. Een kuur duurt 3 maanden en bestaat uit 5 behandelingen.

Hoe ziet de kuur eruit: De eerste 3 behandelingen worden binnen 14 dagen uitgevoerd, 3 weken later is de 4e behandeling en 6 weken later is de 5e behandeling.

Voor een geïrriteerde huid (acne, eczeem, psoriasis) adviseren we 10 behandelingen per jaar en dan 1 behandeling per 4 tot 5 weken.

Contact Informatie

Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

  •  Vosbergerweg 39, 8181JK Heerde
  • 06-57560549
  • info@hvhv.nl
     

Openingstijden

Maandag

09:00 – 17:30

Dinsdag

 09:00 – 17:30

Woensdag

09:00 – 17:30

Donderdag

09:00 – 17:30

Vrijdag

09:00 – 18:00

Zaterdag

Alleen op afspraak