Wat is de echte leeftijd van jouw huid?

Aan de hand van jouw skin-wishlist en onze geavanceerde meet- en scanapparatuur maken wij in combinatie met onze huidexpertise HET PERFERCTE huidtraject voor jou.

Jouw droomhuid begint met een nauwkeurige huidanalyse.

Iedere huid is uniek! Een huidplan op maat is dan ook erg belangrijk. Tijdens jouw eerste afspraak bij Heidy HuidVormule bespreken we samen jouw wensen en bekijken we je huid nauwkeurig. Dit mede met behulp van de Observ. Met de Observ kunnen wij goed in kaart brengen in welke conditie jouw huid zich bevindt enaan de hand van deze foto’s en jouw wensen een passend huidplan maken.

De Observ is een uniek en geavanceerd huidanalyse apparaat, waarmee we tot in de detail in jouw diepere huidlagen kunnen kijken. Zo worden al jouw huidkenmerken haarscherp in beeld gebracht. De huidscan ondekt huidproblemen die met het blote oog (nog) niet zichtbaar zijn.Van buitenaf zie je niet altijd goed wat jouw huid precies nodig heeft. Pas na een goede scan, uitgevoerd door een speciaal opgeleide huidexpert, kun je de juiste verzorging kiezen.

De scan kijkt in de diepere lagen van de huid, waardoor je de conditie van het bindweefsel, de verhoorning, de doorbloeding van de huid en het vocht- en vetgehalte kunt analyseren.

De scan werkt bovendien preventief. Zonneschade, pigmentatie en onrustige moedervlekken zijn al te ontdekken voor ze met het blote oog zichtbaar zijn. Op dat moment is de schade meestal nog goed te herstellen.

Ontdek de 8 verschillende huidanalyses.

Woon je niet in de buurt en zou je toch gebruik willen maken van onze expertise?  We kijken graag met je mee. 

Stap 1: Open deze pagina met je telefoon of tablet.

Via uw telefoon of tablet kunt u gemakkelijk foto's van uw gezicht maken. 

Stap 2: Maak drie verschillende foto's van jezelf via het formulier onderaan de pagina.

Om de scan goed uit voeren hebben we 3 foto’s nodig, een foto van je gezicht aan de voorkant en van de linker en rechterzijde (Zie voorbeeld foto).- Let op belichting en schaduw.- Maak de foto’s close-up.- Let op dat er zo weinig mogelijk haar in het gezicht zit.

Stap 2: Maak drie verschillende foto's van jezelf via het formulier onderaan de pagina.

Om een goed beeld te krijgen van jouw huid hebben we 3 foto’s nodig, een foto van je gezicht aan de voorkant en van de linker en rechterzijde (Zie voorbeeld foto).

- Let op belichting en schaduw.
- Maak de foto’s close-up.
- Let op dat er zo weinig mogelijk haar in het gezicht zit.

Stap 3: Verstuur de foto's en ontvang een huidadvies passend bij jouw huid.

We proberen het advies binnen 48 uur naar uw e-mailadres op te sturen.