Bindweefselmassage | Rimpel Reductie Therapie

"If you don't use it, you lose it"

Bindweefselmassage | Rimpel Reductie Therapie

Wil jij graag een jeugdige uitstraling en een huid die in optimale conditie verkeerd? Dan is onze befaamde rimpel reductie massage echt iets voor jou!

De Bindweefselmassage en Rimpel reductie Massage zijn ontwikkeld door Hannah Hakze Naast deze geweldige effectieve massages werken wij ook al 29 jaar met de fantastische huidverbeterende hannah huidproducten.

Bindweefselmassage

Duurzame huidverbetering en bindweefselmassage worden steeds vaker in eenadem genoemd. Dat is ook niet zo gek, als u weet dat de hannah Bindweefselmassage die wij uitvoeren een zeer effectieve methode is voor een gezonde, mooie en langdurig jeugdige huid. De hannah Bindweefselmassage gebeurt op non-invasieve wijze (er wordt niets in de huid ingebracht) en genereert een zichtbare en voelbare huidverbetering.

De behandeling

De hannah Bindweefselmassage is een professioneel uitgevoerde bindweefselmassage, waarbij het onderliggende bindweefsel in de huid gestimuleerd wordt door middel van diverse intensieve massagetechnieken. Het zorgt voor een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten.

Een hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, verstevigt het bindweefsel en werkt op verjonging van de huidstructuuren reductie van blokkades.

Door de huid goed te doorbloeden, is zij beter instaat om voedingstoffen uit huidverbeterende producten op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen onder meer rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie in de huid verbeterd en wordt daarmee de algehele huidconditie geoptimaliseerd. De hannah Bindweefselmassage werkt niet alleen huidverbeterend, maar is ook een zeer aangename en ontspannen massage !

Welke resultaten kunt u verwachten na de hannah bindweefselmassage?

Verbetering van de algehele huidconditie.

Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens.

Krachtige stimulatie van de huiddoorbloeding.

Het opheffen van onderhuidse verklevingen.

Verbetering van de opname van werkstoffen.

Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel.

Bevordering van de celdeling.

Verbetering van de huidstructuur en huidteint.

Verbetering van de huidweerstand

Rimpel Reductie Massage

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook​rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats.

De behandeling

Door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah huidcoach worden als het ware “trainingsprikkels” gemaakt in het weefsel. Het weefsel reageert hierop met supercompensatie.

Supercompensatie is een term voor het fenomeen dat het lichaam na een trainingsimpuls, altijd de neiging heeft om zich te herstellen boven het oorspronkelijk uitgangsniveau (baseline). De trainingsprikkel zal boven een bepaald niveau moeten liggen om het gewenste effect te krijgen. De behandeling is intensiever en pittiger om te ondergaan dan een bindweefselmassage en er kunnen kleine punt bloedinkjes ontstaan en een beursgevoel. Dit kan enkele dagen aanhouden.

Niet elke huid kan gelijk deze massage aan. Wij bouwen het langzaam op en maken vaak de combinatie met bindweefselmassage.

Welke resultaten kunt u verwachten na de hannah Rimpel Reductie Massage?

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.

Contact Informatie

Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

  •  Vosbergerweg 39, 8181JK Heerde
  • 0578-695815 
  • info@hvhv.nl
     

Openingstijden

Maandag

09:00 – 17:30

Dinsdag

 09:00 – 17:30

Woensdag

09:00 – 17:30

Donderdag

09:00 – 20:00

Vrijdag

09:00 – 18:00

Zaterdag

09:00 – 13:00