Bindweefseltechnieken

"If you don't use it, you lose it"

Bindweefseltechnieken | massage

Een gezonde dermis is onmisbaar voor een gezonde, jonge en stralende huid. De dermis is meer dan alleen volume en stevigheid. De dermis is een belangrijk centrum van celcommunicatie, transport, zuurstoftoevoer, opname, afgifte, aanhechting en ja ook verantwoordelijk voor stevigheid en volume. Door het toepassen van bindweefseltechnieken op verschillend niveaus aangepast aan jouw huid kan het bindweefsel heel specifiek verbetert en gestimuleerd worden.

De Behandeling

Bindweefselmassage is een massagetechniek die gericht is op het stimuleren en verbeteren van de conditie van het bindweefsel. Wij bouwen deze massage in verschillende fases op.

🌿Fase 1: In deze fase werken we maximaal op de aanmaak van Type 3 collageen. Dit doen we door een zeer intense prikkel te geven rechtstreeks aan de fibroblast. Tijdens deze fase kunnen we enorm op accenten en aandachtspunten werken. Ook wordt de huid in deze fase als het ware geboetseerd en het bindweefsel uitgedaagd om z’n oorspronkelijke vorm weer aan te nemen. !!!Deze fase wordt overgeslagen als de huid het nog niet aankan en daarna langzaam opgebouwd.

🌿Fase 2: In deze fase werken we net iets dieper in de huid. Sporen we verklevingen op, werken op doorbloeding, zuurstoftoevoer, opname van werkstoffen, stimulatie van type 1 collageen en de kwaliteit van het bindweefsel. Tijdens deze fase zien wij jouw huid vaak al prachtig reageren en al meer volume krijgen. Dit komt o.a. door het vrijkomen van hyaluronan. Dit zakt natuurlijk weer wat af in de dagen na de behandeling maar zal per keer langer aanhouden.

🌿Fase 3 In deze fase werken we vol op afvoer en circulatie. De huid is enorm aan het werk gezet en het is belangrijk dat je deze goed afsluit door goed af te voeren. Tevens heeft deze laatste fase een enorm ontspannende uitwerking. Tijdens deze laatste fase zie je een enorme glow op de huid ontstaan. We eindigen altijd met het activeren van de lymfecirculatie. Dit helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en vocht door het lymfestelsel waar ze verder worden verwerkt en uit het lichaam worden verwijderd.

Het is belangrijk op te merken dat bindweefselmassage intens kan aanvoelen en dat het resultaat niet altijd direct zichtbaar is. Herhaalde sessies kunnen nodig zijn om langdurige voordelen te ervaren.

Welke resultaten kunt u verwachten na een behandeling  bindweefseltechnieken?

Verbetering van de huidstructuur.

Vermindering van Rimpels en Fijne Lijntjes

Huidverstrakking

Het opheffen van onderhuidse verklevingen.

Verbetering van de opname van werkstoffen.

Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel.

Bevordering van de celdeling.

Verbetering van de Huidskleur

Verbetering van de huidweerstand

Contact Informatie

Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

  •  Vosbergerweg 39, 8181JK Heerde
  • 06-57560549 
  • info@hvhv.nl
     

Openingstijden

Maandag

09:00 – 17:30

Dinsdag

 09:00 – 17:30

Woensdag

09:00 – 17:30

Donderdag

09:00 – 17.30

Vrijdag

09:00 – 18:00

Zaterdag

Alleen op afspraak