Lichttherapie

"Enjoy the light and relax"

 Lichttherapie

Ben je op zoek naar een behandeling die de symptomen van huidveroudering aanpakt in plaats van deze te verbergen? Stop met zoeken! Neem plaats, sluit je ogen, geniet van het licht en zie er daardoor jonger uit. Wat klinkt als een droom, wordt met ELT Lichttherapie werkelijkheid!

Wat is Lichttherapie met onze ELT?

ELT staat voor Energizing Light Technology. Dat bepaalde lichtspectra een positieve uitwerking op de huid hebben is al heel lang bekend. De meest voorkomende lichttherapie behandelingen zijn gebaseerd op LED licht.

De ELT maakt daarentegen gebruik van de gepatenteerde High Pressure Lights waardoor de lichtbehandeling vele malen sterker en effectiever is dan andere lichttherapieën. De ELT maakt gebruik van een lichtspectra met een frequentie van 570 tot 830 nanometer. Bewezen is dat dit licht een positieve invloed heeft op o.a. je fibroblast.

De fibroblast is verantwoordelijk voor de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron en wordt zo op een natuurlijke en veilige wijze gestimuleerd. Maar ook huiddoorbloeding wordt positief beinvloed en het genezingsproces van de huid. Hierdoor is de ELT zeer breed inzetbaar en vormt de perfecte aanvulling op elke huidbehandeling.

Directe resultaten

Zachte, soepele en stralende huid

Rustiger huidbeeld 

Versterkt het resultaat van iedere behandeling

Ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de huid

Verbetert het vochtgehalte in de huid

Zorgt voor een beter huidbeeld en fijnere poriën

Ontspannend

Verbetert de doorbloeding

Dankzij de innovatie lichttechnologie van ELT Lichttherapie wordt je huid een nieuw leven in geblazen. Rimpels worden gereduceerd, je huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Enjoy the light & relax!

Contact Informatie

Als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen.

  •  Vosbergerweg 39, 8181JK Heerde
  • 06-57560549 
  • info@hvhv.nl
     

Openingstijden

Maandag

09:00 – 17:30

Dinsdag

 09:00 – 17:30

Woensdag

09:00 – 17:30

Donderdag

09:00 – 17:30

Vrijdag

09:00 – 18:00

Zaterdag

Alleen op afspraak